Ølkuskepande

 

 

Ingredienser – 4 portioner:

 

8 kartofler

 

2 løg

 

2 spsk smør

 

250 g medisterpølse eller hakket kød

 

salt og peber

 

merian

 

3 spsk hakket persille

 

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og riv dem ned i en skål. Pil og hak løgene. Forvarm ovnen til 220 grader (varmluft 200)

 

Opvarm smørret i en pande og steg løgene klare. Tilsæt medisterpølse eller hakket kød og brun det godt.

 

Tilsæt kartoflerne, rør rundt og smag blandingen til med salt, peber og merian. Lad det snurre i ca. 3 minutter.

 

Smør et gratinfad. Hæld kartoffel- og kødblandingen i gratinfadet. Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter. Server gratinen med et drys persille.

 

Energi pr. 100 g.:

 

Så langt skal du gå for at forbrænde 100 g:

 

Vidste du at:

 

 

 

 

 

webmaster