8 kartofler
2 løg
2 spsk smør
250 g medisterpølse eller hakket kød
salt og peber
merian
3 spsk hakket persille
Ølkuskepande
Ingredienser – 4 portioner:
8 kartofler
2 løg
2 spsk smør
250 g medisterpølse eller hakket kød
salt og peber
merian
3 spsk hakket persille |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og riv dem ned i en skål. Pil og hak løgene. Forvarm ovnen til 220 grader (varmluft 200)
Opvarm smørret i en pande og steg løgene klare. Tilsæt medisterpølse eller hakket kød og brun det godt.
Tilsæt kartoflerne, rør rundt og smag blandingen til med salt, peber og merian. Lad det snurre i ca. 3 minutter.
Smør et gratinfad. Hæld kartoffel- og kødblandingen i gratinfadet. Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter. Server gratinen med et drys persille. |
Energi pr. 100 g.: |
Så langt skal du gå for at forbrænde 100 g: |
Vidste du at: |