Dej:
150 g hvedemel
50 g sukker
100 g smør eller margarine
1 æg
Fyld:
50 g smør
½ - 1 tsk mandelessens
150 g sukker
100 g mosede kartofler
Mazarin kartoffelkage
Ingredienser – 3 portioner: Dej: 150 g hvedemel 50 g sukker 100 g smør eller margarine 1 æg Fyld: 50 g smør ½ - 1 tsk mandelessens 150 g sukker 100 g mosede kartofler |
Fremgangsmåde: Mel og fedtstof smuldres. Sukker tilsættes og dejen samles med ægget. Fyldes i en lille tærte form. fyldet røres sammen og placeres ovenpå. Bages 30 min. ved 180 grader. Det kan godt være at den skal have længere tid eller højere varme. Den er færdig når den er gylden ovenpå.
PAS PÅ
når i tager den ud. Den er meget varm! Smager bedst
lun. |
Energi pr. 100 g.: |
Så langt skal du gå for at forbrænde 100 g: |
Vidste du at: |