1,8 kg skrællede små kartofler
100 g blødt smør
1 tsk knuste enebær
2½ spsk friske timianblade
2 tsk groft salt
2 l vand
bagepapir
Kartoffelpakker
Ingredienser – 4 portioner:
1,8 kg skrællede små kartofler
100 g blødt smør
1 tsk knuste enebær
2½ spsk friske timianblade
2 tsk groft salt
2 l vand
bagepapir |
Fremgangsmåde: Rør smør, enebær, timian og salt sammen. Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 5 minutter. Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Vend det rørte smør i. Klip 24 stykker bagepapir á ca. 21 x 30 cm. Fordel kartoflerne på bagepapirstykkerne. Luk papiret tæt om kartoflerne. Læg pakkerne på ovnens rist og bag dem nederst i ovnen i ca. 25 minutter ved 250 grader.
|
Energi pr. 100 g.: |
Så langt skal du gå for at forbrænde 100 g: |
Vidste du at: |