Kartoffelpakker

 

 

Ingredienser – 4 portioner:

 

1,8 kg skrællede små kartofler

 

100 g blødt smør

 

1 tsk knuste enebær

 

2½ spsk friske timianblade

 

2 tsk groft salt

 

2 l vand

 

bagepapir

 

Fremgangsmåde:

Rør smør, enebær, timian og salt sammen. Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 5 minutter.

Hæld vandet fra og damp kartoflerne tørre. Vend det rørte smør i. Klip 24 stykker bagepapir á ca. 21 x 30 cm.

Fordel kartoflerne på bagepapirstykkerne. Luk papiret tæt om kartoflerne. Læg pakkerne på ovnens rist og bag dem nederst i ovnen i ca. 25 minutter ved 250 grader.

 

 

Energi pr. 100 g.:

 

Så langt skal du gå for at forbrænde 100 g:

 

Vidste du at:

 

 

 

 

 

webmaster