Mos
basilikum, persille og 100 g blødt smør med en
gaffel. Smag til med salt, peber og citronsaft og
stil ca. 20 g til side. Form resten til en ca. 3 cm
tyk rulle, pak den ind i folie eller bagepapir og
stil den koldt.
Kog
kartoflerne med skræl møre i vand med lidt salt og
kommen (kan udelades). rens og skyl imens
peberfrugter, tomater, courgette og porre. Udkern
tomaterne. Skær alt i små tern. Smelt det resterende
smør, damp grøntsagerne i 5 minutter og smag til med
salt og peber.
Hæld
vandet fra kartoflerne, skær dem i halve på langs og
grav noget af kødet ud med en teske. Hak eller mos
kartoffelkødet groft, bland det med grøntsager og de
20 g basilikumsmør. Skær osten i små tern og bland
også dem i.
Fyld de
halve kartofler med massen og læg dem på en
bageplade med skæresiden opad. Bag dem ca. 15
minutter i den forvarmede ovn ved 200 grader.
Skær det
kolde basilikumsmør i skiver og derefter i kvarter.
Læg en kvart skive på hver halve kartoffel.