½ l hønsebouillon
1 skrællet bagekartoffel i kvarte
1 stilk bladselleri i mindre stykker
1 zittauerløg i både
1 skrællet æble i kvarte
1 banan uden skræl
1/4 l piskefløde
½ tsk karry
½ tsk salt
"En af hver" suppe
Ingredienser – 4 portioner:
½ l hønsebouillon
1 skrællet bagekartoffel i kvarte
1 stilk bladselleri i mindre stykker
1 zittauerløg i både
1 skrællet æble i kvarte
1 banan uden skræl
1/4 l piskefløde
½ tsk karry
½ tsk salt
|
Fremgangsmåde: Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt grøntsager og frugt. Kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 minutter, eller til de er møre. Kom blandingen i en foodprocessor/hurtighakker og hak den ved hurtigste hastighed i 45 sekunder. Hæld blandingen i en skål og lad den køle lidt af. Tilsæt fløde og karry. Smag suppen til med salt. Stil den tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn. Server suppen kold.
|
Energi pr. 100 g.: |
Så langt skal du gå for at forbrænde 100 g: |
Vidste du at: |