"En af hver" suppe

 

 

Ingredienser – 4 portioner:

 

½ l hønsebouillon

 

1 skrællet bagekartoffel i kvarte

 

1 stilk bladselleri i mindre stykker

 

1 zittauerløg i både

 

1 skrællet æble i kvarte

 

1 banan uden skræl

 

1/4 l piskefløde

 

½ tsk karry

 

½ tsk salt

 

 

Fremgangsmåde:

Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt grøntsager og frugt. Kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 minutter, eller til de er møre.

Kom blandingen i en foodprocessor/hurtighakker og hak den ved hurtigste hastighed i 45 sekunder. Hæld blandingen i en skål og lad den køle lidt af. Tilsæt fløde og karry.

Smag suppen til med salt. Stil den tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Server suppen kold.

 

 

Energi pr. 100 g.:

 

Så langt skal du gå for at forbrænde 100 g:

 

Vidste du at:

 

 

 

 

 

webmaster