Hvidvinskartoffelsalat

 

 

Ingredienser – 4 portioner:

3/4 kg kogte aspargeskartofler

4 - 6 stængler bladselleri

Marinade:

1 dl. olie

1 dl. tør hvidvin

2 spsk citronsaft

salt og friskkværnet hvid peber

 

Fremgangsmåde:

Skær de kogte kartofler i skiver. Skyl bladsellerien og skær den i tynde skiver på tværs.

Pisk marinaden sammen og smag den godt til med salt og peber. Hæld den over kartofler og bladselleri.

Bland salaten godt. Sæt den køligt ½ - 3/4 time, så den kan suge marinaden. Smag salaten til inden servering.

Anret salaten i en skål og server den som tilbehør til grillstegte kyllinger, skinke, roastbeef, stegt fisk m.v.

 

Energi pr. 100 g.:

 

Så langt skal du gå for at forbrænde 100 g:

 

Vidste du at:

 

 

 

 

 

webmaster